Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
moral34
moral34

Sihirbaz

Yorum

Sihirbaz

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1041

Okunma

Sihirbaz

Sihirbaz gözlerine maskara ettin ya
Kimse saygı duymuyor artık
Çekip gitti bile umutlarım
Adresi yok
ve hepsi kırgın bir yerinden...

Şiirim canıma batmaya başladı
ve nihayet terk etti çocukluğum
Malum
Acı ve neşe aynı evde durmuyor...



Aşk’ı bilmek Allah’ı bilmekti ya
Söyle neler oluyor!
Ey dinsiz imansız
Nasıl bir hokus pokus bu böyle
Sevdiğim her şey bir bir kayboluyor...




Mehmet Salih Oral

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sihirbaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sihirbaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sihirbaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ümid Harun
Ümid Harun , @umidharun
22.12.2011 07:35:45
güzel şiirdi değerli şiir dostu.
tebrikler selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL