Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
redxs
redxs

♥♥ BAKTIMI BAKMADIMI ♥♥

Yorum

♥♥ BAKTIMI BAKMADIMI ♥♥

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1623

Okunma

♥♥ BAKTIMI BAKMADIMI ♥♥

♥♥ BAKTIMI BAKMADIMI ♥♥


AL GÖTÜR BENİ UZAKLARA
DOYUR DOYURACAĞIN KADAR
ÖZLEDİĞİM MUTLULUKLARA
DER GİBİ BAKTI
HAYALMİ GÖRDÜM YOKSA
HAYDİ GEL EVLENELİM
KUMRULAR GİBİ SEVİŞELİM
ÇOCUKLARIMIZ OLSUN
DER GİBİ BAKTI
BİR RÜYAMIYDI YOKSA
DUALARIM KABUL OLURDU
AH BİR GERÇEK OLSA
DÜNYALAR BENİM OLURDU
BİR KEZ DÖNÜP BAKSA

A.YILMAZ16.12.11

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

♥♥ baktımı bakmadımı ♥♥ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ♥♥ baktımı bakmadımı ♥♥ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
♥♥ BAKTIMI BAKMADIMI ♥♥ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL