Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
redxs
redxs

TUT ELLERİMDEN

Yorum

TUT ELLERİMDEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1293

Okunma

TUT ELLERİMDEN

TUT ELLERİMDEN

Sıkı sıkı
Tut ellerimden
Sakın bırakma
Bırakırsan kaybolurum
Hasretinden kahrolurum
Bunları bana yaşatma

Yüreğim yüreğindeyken
Aklım hep sendeyken
Beni yalnız bırakma
Korkuyorum
Tut ellerimi bırakma

Sensiz nefes alamam
Sensiz yaşayamam
Beni sensiz bırakma
Sahte aşklar bataklığında
Kandırılır kaybolur
Boğulurum
Sakın sakın beni bırakma
@.yılmaz.
10.04.2011.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tut ellerimden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tut ellerimden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TUT ELLERİMDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL