Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
MERAL TICE
MERAL TICE

güle ragmen hayat

Yorum

güle ragmen hayat

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

985

Okunma

güle ragmen hayat

güle ragmen hayat

bir gül ki yüreginde cümle alem saklı
tüm tasalara ragmen ilerleyen zaman
Rab için yaratılanı sevmekten geçen
tozlu dumanlı patıkalardan sen
mesafe uzun ve zor ,diken diken her bastıgın çimen
ayakların acısa da gitmek zorunda kaldıgın, mesafelerden

meral tice
meral çello

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güle ragmen hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güle ragmen hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
güle ragmen hayat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
1.9.2017 15:13:35

Yüreğinize sağlıklı ve mutlu anılar dolsun…

………………………… Saygı ve Selamlar..
aşık talat kurtoğlu
aşık talat kurtoğlu, @asiktalatkurtoglu
19.12.2011 21:49:19
yüreyine sağlık sayglarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL