Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
canesra
canesra

ben adam olmam baba !

Yorum

ben adam olmam baba !

( 4 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1193

Okunma

ben adam olmam baba !


Benim için kurduğun hiç bir hayal gerçek olmadı biliyorum..
Zaten hayaller yıkılsın diye kuruluyor anladığım kadarıyla..
Bak benim hayallerimde hiç oldu baba..
Suçlu aramıyorum !
Arasam bulamam,
Bulsam hesap soramam..
Galiba en iyisi unutmak baba..

Sen beni boşver,
Ben adam olmam baba..

|esracan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ben adam olmam baba ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben adam olmam baba ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ben adam olmam baba ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
12.12.2011 13:28:47
5 puan verdi
Hesaplaşmaydı sanki,kutlarım dostumu.....
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
12.12.2011 02:23:19
5 puan verdi
yüreğine sağlık çok güzel bir şiir emeğine sağlık harika
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL