Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kutup güldane (şairin kır
kutup güldane (şairin kır

YARINLARA DÜŞEN'UMUT

Yorum

YARINLARA DÜŞEN'UMUT

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

636

Okunma

YARINLARA DÜŞEN'UMUT

YARINLARA DÜŞEN’UMUT

Mevsimlerin vedasıdır güz,
doğayla olan son vayls

Bir hazan gibi çökünce güz,
döker yapraklarını umutlar.

Hasret yüklenince kara bulutlar,
hüzün eker gözlerime yağmur.

Bir uğultu ıslık dağların arasında,
sensizliğe esince sert rüzgarlar.

Hayallerim kışa dondu !
Yarınlara’düşen umut, ilk’bahar.

kutup güldane(şairin kırık kalemi)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yarınlara düşen'umut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarınlara düşen'umut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARINLARA DÜŞEN'UMUT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
pembedüşler
pembedüşler, @pembedusler
6.12.2011 03:28:04
Bir hazan gibi çökünce güz,
döker yapraklarını umutlar

Ayaklar altında ezilir yapraklar,aynı umutlarımız gibi.tebrikler.
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA, @erayozgorsarikaya
5.12.2011 18:24:34
güzel bir şiir tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL