Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
GÖKKUŞAĞI55
GÖKKUŞAĞI55

TARİHİ KORKAKLAR YAZAMAZ,

Yorum

TARİHİ KORKAKLAR YAZAMAZ,

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2658

Okunma

TARİHİ KORKAKLAR YAZAMAZ,

TARİHİ KORKAKLAR YAZAMAZ,

inci tanesi gibi dizili özgür yıldızlar bakar sana
mapus damında karanlıkta için parça parça olsada
bükmez boyun yiğit adam
eğmez boyun işkenceye
kitap gibi olur yüzün sureti suda
öyle öyküler varki,
şu tepenin üstünde kıp kızıl
çoşku seli akar yollarda yıkar insan barikatları
açlığı unutmak için toprağı kazır tırnağı ile kadınlar,
vatan için genç yaşta düşer bedenler toprağa
akan kan boğulur göz yaşında susamışlık özgürlüğe
ruh gam kedere yenik düşmez bu uğurda
severek koşar insan sevdaölüme,
yazılır tarih
aslın da yazılan ölümsüzlüktür
tarihi korkaklar yazamaz,

irfan KÖKTEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tarihi korkaklar yazamaz, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tarihi korkaklar yazamaz, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TARİHİ KORKAKLAR YAZAMAZ, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gulakinakin
gulakinakin, @gulakinakin
30.11.2011 21:15:14
güzel bir yorum. haklısınız " tarihi korkaklar yazamaz". kaleminiz gür olsun şiir dostum. mutlu kalın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL