Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Acıların Şairi 2
Acıların Şairi 2

Derde gam kuruyorum

Yorum

Derde gam kuruyorum

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

677

Okunma

Derde gam kuruyorum

Kabul olmayacak bir duasın sen
sana bile bile amin diyorum
gerçekleşmeyecek bir rüyasın sen
yalan hayallerle düş kuruyorum

Ne sevdan bitti ne aşkın zamanla
git gide büyüdün içimde anla
yine başbaşayım acılarımla
bir yaprak misali ben kuruyorum

Bak sensiz bir günüm daha kayboldu
ismin hıçkırığa doldu boğuldu
bu gecede bana olanlar oldu
saatimi derde gam kuruyorum

Ali Uzgur

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Derde gam kuruyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derde gam kuruyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Derde gam kuruyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL