Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
KafkasKartalı
KafkasKartalı

UNUTAMIYORUM

Yorum

UNUTAMIYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1178

Okunma

UNUTAMIYORUM

UNUTAMIYORUM

HER NE YAPSAMDA SENİ AKLIMDAN SÖKÜP ATAMIYORUM
HİÇ Bİ GECE,HİÇ Bİ GECE SENİ DÜŞÜNMEDEN YATAMIYORUM
SENDEN BAŞKASINA O KADAR İSTESEMDE BAKAMIYORUM
GEL EY SEVGİLİM GEL,NE OLUR;SENİ UNUTAMIYORUM.

YİNE BU AKŞAM RESMİNE BAKIP HÜZÜNLENİYORUM EVDE
BÖYLE YAŞANMIYORKİ GÜLÜM HİÇ SENSİZ TEKTE.
BİR GÜN ANLAYACAKSIN SENİ NE ÇOK SEVMİŞİM GERÇEKTE;
ANLAYACAKSIN,AMA GEÇ KALMADAN GEL,UNUTAMIYORUM.

NEREYE BAKSAM,HEP SENİ GÖRÜRÜ OLDUM SON ZAMANLARDA.
TEK BAŞIMA BIRAKMA NE OLURSUN BENİ BU DAR SOKAKLARDA;
DERMAN KALMADI ARTIK GÜLÜM,DERMAN KALMADI,
YARALARIM AÇILIYO,CANIM YANIYO GEL SEN SAR,NE OLUR

BAK,BAKSANA NE HALDEYİM ŞİMDİ SENSİZ TEK BAŞINAYIM,
SÖYLESENE BENİM KARA SEVDAM,SENSİZ NASIL YAŞAYIM
SEN GEL ARTIK DE,BEN SANA HIZLA KOŞARIM
GEL ARTIK GEL NE OLUR,UNUTAMIYORUM.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unutamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTAMIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL