Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mtuta
Mtuta

Bilemedim..

Yorum

Bilemedim..

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

3,5

Puan

1295

Okunma

Bilemedim..

Bilemedim..

Kahverengi gözlerinden akan yaşlara
Nehir gibi alnından akan kaşlara
O güzel narin bakışlara
Neleri feda etsem bilemedim..

Tanıdığım en güzel yârsın
İnan bir sözüme kanarsın
Öyle çetrefilli kelimeler kurarsın ki
Severmisin sevmezmisin bilemedim..

Kalp ağrısı değil aşk ağrısıdır dediler
Bilmezsin arkandan neler söylediler
Yıllar boyu ızdırap çekersin dediler de
Ben neden senden vazgeçmedim bilemedim..







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

2.0

50% (1)

Bilemedim.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilemedim.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilemedim.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL