Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
bedirhan37
bedirhan37

KARDEŞİME MEKTUP

Yorum

KARDEŞİME MEKTUP

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

6723

Okunma

KARDEŞİME MEKTUP

KARDEŞİME MEKTUP

Bir el uzanır,duayla başlar
Susar her feryat, her bekleyişler
Her gün yeni kutlu bir doğum
Hayat yeni bir heycanla başlar demişler

Varlık kanunu bu her an bir bitiş
Her an, bir, oluşla başlar demişler
Yiğit olan bırakmaz sözünü yarım
Birgün,birdoğruluşla başlar demişler

Şen kahkahayla yaşayıp giden
O’da, bir yokuşta yavaşlar demişler
Sonunda kalmak var, ya şaşkın adım
Yahut kıyam eden başlar demişler

Sana içimdeki hasretten bir çöl
Bana Yavuzla büyüyen çocuk demişler
Sen,yolumu bekleyen ,tebessümle gül
Her bahar, bir çiçekle başlar demişler. BEDİRHAN 37

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kardeşime mektup Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kardeşime mektup şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARDEŞİME MEKTUP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL