Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
WeB_MaSTeR
WeB_MaSTeR

ARA

Yorum

ARA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

812

Okunma

ARA

ARA

Olur da geriye dönersen bir gün,
Aşkı terk ettiğin gönülde ara.
Yârini delice özlersen bir gün,
Aşkı terk ettiğin gönülde ara.

Geri dönmeyi istediğin vakit,
Pişmanlıkların sana vermez geçit.
Vurma sakın ha yüreğine kilit,
Aşkı terk ettiğin gönülde ara.

Gözünden yaş değil kan aktığında,
Umutsuzca yollara baktığında,
Yalnızlık canını çok yaktığında,
Aşkı terk ettiğin gönülde ara.

Birini sevmek istediğin zaman
Uğruna her şeyden geçeceğin an
Aradığın uzakta değil, inan;
Aşkı terk ettiğin gönülde ara.

Ramazan Gökce

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL