Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Fikret Yılmaz Çavdar
Fikret Yılmaz Çavdar

GÖNÜL SENİN BAŞKA İŞİN YOK MUDUR

Yorum

GÖNÜL SENİN BAŞKA İŞİN YOK MUDUR

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1487

Okunma

GÖNÜL SENİN BAŞKA İŞİN YOK MUDUR

GÖNÜL SENİN BAŞKA İŞİN YOK MUDUR

Gönül senin başka işin yok mudur ?
Dolaşırsın güzellerin peşinde
Yar sevmeye arzun bunca çok mudur ?
Hiç durmazsın baharında kışında

Laf anlamaz söz dinlemez gezersin
Her fırsatta düzenimi bozarsın
Dur dedikçe inat eder azarsın
Dert biter mi bu gidişle başında

Düne kadar az yüreğe akmadın
Daldan dala konmaya hiç bıkmadın
Çirkinlerin suratına bakmadın
Ne güzeller ağırladın döşünde

Övgüler mi bilmem ah mı alırsın
Bu işlerin bir sonu yok bilirsin
Bir köşede sen de ölüp kalırsın
“O çok sevdi” yazmaz mezar taşında

Yılmaz şaşar ne desin ki bu işe
Ulaşmıştır sardıkların yüz beşe
Verilirsin sen ötede ateşe
Son sevdiğin senin yarı yaşında


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gönül senin başka işin yok mudur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül senin başka işin yok mudur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL SENİN BAŞKA İŞİN YOK MUDUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DE
DENİZCANDAN, @denizcandan
31.10.2011 13:53:36
Halk şiirinin özelliklerini ustalıkla kullanmanız takdire değer,gönül neler istiyor neler bunu çok anlamlı ifade etmişsiniz..Gönlünüz hiç yorulmamış anlaşılan,Tüm güzellikleri gönlünüzce yaşarsınız umarım.Duygularınızı serbest şiir anlayışına uygun ifade ederseniz daha rahat ,daha güzel ifade edeceğinizi düşünüyorum.Kişilik olarak kalıpların,sınırların dışında bir yaşam tercihiniz var gibi.Kalıplara bağlı şiir insanı kısıtlıyor bence.
sami biberoğulları
sami biberoğulları, @samibiberogullari
31.10.2011 11:09:55
Fikret bey...Sen çık o Antalya vilayetinden yoksa bu gönül üzerine daha çooook şiir yazarsın. Gönül işleri açısından tehlikeli bir şehirdir Antalya.
Şiirini her zamanki gibi yine büyük bir zevkle okudum. Kalemine kalemtraş değmesin inşallah.
Sevgi ve saygılarımla.
su_misali(Gülhun Ertilav)
su_misali(Gülhun Ertilav), @su-misali-gulhunertilav-
31.10.2011 01:29:52

ne işi olacak ki
biz gariplerin aklını karıştırmaktan başka:))

ne çektiysek o deli gönlün elinden çekmedik mi?

kutlarım Fikret bey
bu sefer şiir atlamamaya gayret ediyorum:)

saygılarımla


hatayi31
hatayi31, @hatayi31
31.10.2011 01:08:31
Güzel bir çalışma... gönül uslanmıyor ne yaparsın iyi geceler diliyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL