Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
lasainte
lasainte

K I V I L C I M

Yorum

K I V I L C I M

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

881

Okunma

K I V I L C I M

kıvılcım

döner durur avucumda

bir öne

bir arkaya



bir salıncak

hem öksüz, hem de yetim bir çocuk parkında

bir de yağmur dinmiş az evvel

hüznün de böylesi...



kıvılcım

tutuştu şimdi

kalbim, beynim, ciğerim,

yaşadığım kent

yangın yeri...

bu şehirden gidesim var...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

K ı v ı l c ı m Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz K ı v ı l c ı m şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
K I V I L C I M şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Coşkun
Mehmet Coşkun, @mehmetcoskun
21.11.2011 15:47:06
5 puan verdi
Bu şehirden gitmenize itirazımız olamaz,ama bari giderken şiirlerinizi bizlere bırakın olmaz mı?::)))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL