Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ilhami gül
ilhami gül

TADI ZEHİR AŞKIN

Yorum

TADI ZEHİR AŞKIN

( 6 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1674

Okunma

TADI ZEHİR AŞKIN

TADI ZEHİR AŞKIN

büyük aşkların yanık kokusu
sızlatırken burnumu
gönül okyanusunda
ucuz sevdalara
yelkenler açardın

o kadarmı acıydı
sana sevdam
bir lokmacık
tatmadın

oysa ne sevmiştim
tadı zehir
aşkını



RESİM.. HELİN GİZEM GÜL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Tadı zehir aşkın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tadı zehir aşkın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TADI ZEHİR AŞKIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
balam
balam, @balam
30.3.2012 12:10:11
5 puan verdi
Kutluyorum toprağım kalemin daim olsun..sevgimle saygımla.
şair.
şair., @sair-
21.11.2011 00:01:48

oysa ne sevmiştim
tadı zehir
aşkını......
GÜZEL KELİMELER YAKALIYORSUN VE ŞİİRİNİN TAMAMINA ANLAM KAZANDIRIYOR..
KALEMİNİZE SAĞLIK... SELAMLARIMLA...
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
21.10.2011 23:27:03
5 puan verdi
güzel şiirdi kutlarım.
ömrüzeynep
ömrüzeynep, @omruzeynep
21.10.2011 23:12:57
nuh tufanı zamanı gibi herkesin, benim dışımda, bir çifti olduğunu düşünmesem sizi teselli edicem. ben de giderek kendimi bir tür kadın evliya, azize hissetme periyoduna girdiğimden durumum da acınacak hal yok. akıllı bir üslubunuz var, şiiriniz yarıda bırakılmıyor. tebrikler.
Kemalkarsli
Kemalkarsli, @kemalkarsli
21.10.2011 22:36:24
5 puan verdi
Acıyı sevmak yürek işidir dostum. Anlamayana bal sunsan bilemez tadını...

Kutluyorum acıyı sevebilen yüreği..Selam ve saygımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL