Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AZE2002
AZE2002

MAVİYE (HAYATA) DAİR

Yorum

MAVİYE (HAYATA) DAİR

( 6 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,8

Puan

1382

Okunma

MAVİYE (HAYATA) DAİR

MAVİYE (HAYATA) DAİR



Keyifde değil,
Halimdeyim,kendi halimde...

Bakıyorum görmüyorum
Göremiyorum...
İçiyorum,
İçtikçe hep susuyorum.
Susuyorum,
Susdukça sanki çoğalıyorum.

Yetiyorum,
Bazen yetişiyorum.
Önüm arkam karanlık ebe değil,
Beyazı sobeliyorum.

Yapraklarım mevsiminde dökülsede,
Toprağım,sabrımdan güç alıp,
Hayatım,
Maviye kök salıyorum.......


17.10.2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

83% (5)

4.0

17% (1)

Maviye (hayata) dair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Maviye (hayata) dair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAVİYE (HAYATA) DAİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
vuSlAt06
vuSlAt06, @vuslat06
27.10.2011 13:51:48
4 puan verdi
Sanma ki hikayesi
Şu titreyen dalların
Düşen yaprakla biter
milat
milat, @milat
18.10.2011 15:29:55
5 puan verdi
kendi halinde görmeyen ve suskun ama çoğalabilen ve yeten hemde saklanbaç oynarken gözlerini açık tutan sonbaharda toprakta yürüyüp mavi gökyüzüne uçurtma salan;
bana uçurtmayı anlatsana:
hadi bakalım :))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL