Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
king_I
king_I

Hiç Ya Da Hep

Yorum

Hiç Ya Da Hep

( 6 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

850

Okunma

Hiç Ya Da Hep

Ya hiç gelme yalnızlığım
Hiç bakma, konuşma
Kalbime doğan güneş
Derin bir çukur ol derinlerde
Kalbimi çalan hırsız,
Donat elini kelepçelerle
Ben senden nefret edeyim
Sen gönlünce dolaş
Ben seni gönlümden koparayım
Bir daha doğmayasın diye
Sense başka kalplerle doğ
Beni de unut artık
Ya da hep kal aşkım!
Kal, unutmayayım o sıcaklığını
Sileyim kalbimden bir ömür hüznü
Kalbimde her an doğ,her an ısıt
Cihanımı;
Bir an boş bırakma küçük yıldızını
Eğer cevabın varsa
Ya hiç gelme ,ya da hep kal!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Hiç ya da hep Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç ya da hep şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hiç Ya Da Hep şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
rezan
rezan, @rezan
17.10.2011 15:08:34
5 puan verdi
Harika bir şiir...
nâ-gehân
nâ-gehân, @n-gehn
14.10.2011 12:02:23

İlk şiirinizle " Hiç Ya Da Hep " demişsiniz.

Hoş geldiniz...
Hep güzel şiirlerle var olmanızı dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL