Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
faruk ertekin
faruk ertekin

nasıl yani?

Yorum

nasıl yani?

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

970

Okunma

nasıl yani?

’çok güzeldi ama bitti ’

güzeller ne zaman sona ererse

sonsuluk o zaman hayal edilir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nasıl yani? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl yani? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
nasıl yani? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bir demet gül
bir demet gül, @birdemetgul
18.9.2007 14:18:58
öyle...
necmettin
necmettin, @necmettin
18.9.2007 14:04:16
ANLATIM BOZUKLUĞU OLMUŞ BENCE ŞAİR... GÜZELLER NE ZAMAN SONA ERERSE OLMAZ GÜZELLİKLER SONA ERER...SAYGILAR...
Atilla-Güler
Atilla-Güler, @atilla-guler
18.9.2007 13:48:07
hoş geldiniz

kısa ve öz dizelerinizle...

Sevgimle
İlkerpamukcu
İlkerpamukcu, @lkerpamukcu
18.9.2007 13:41:09
Hoşgeldiniz öncelikle
doğru söze ne denir?
EYVALLAH...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL