Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
H'içtenlik
H'içtenlik

UCUZCU....

Yorum

UCUZCU....

( 5 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1190

Okunma

UCUZCU....

UCUZCU....

• ...
Öyle ucuza sevmişsin ki beni,
Pintimiydin yoksa alacak yüregin mi yoktu?
BİLEMEDİM!!

Merve G.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Ucuzcu.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ucuzcu.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UCUZCU.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
7.10.2011 14:23:54
5 puan verdi
:)

e vallahi güzel.
destina*mltm
destina*mltm, @destinamltm
6.10.2011 19:32:29
Çok fazla değildim halbuki,
Bir ben vardı, bir de kalbim,
Şimdi benden geriye ne kaldı bilemem,
Ama kalbimden eser yok...

Tebrik ediyorum seni arkadaşım.. Saygılar and sevgiler...
Edeb-i Şiirsel
Edeb-i Şiirsel, @edeb-isiirsel
6.10.2011 18:53:12
5 puan verdi
yüreği yoktur,kaldıramamıştır seni güzelim
taşıyamamıştır..;)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL