Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
H'içtenlik
H'içtenlik

EKSİK KESİK...

Yorum

EKSİK KESİK...

( 6 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1636

Okunma

EKSİK KESİK...

EKSİK KESİK...

SUSTU GECE, SUSTU ZAMAN, SUSTU YILDIZLAR VE İNADINA PARÇALANAN YALNIZLIĞIM…NE KALDI GERİYE; GERİYE DÖNDÜRECEK YÜZÜMÜ…ARDIMA BAKACAĞIM YÖNÜ BİLMEDENDİR ARAYIŞIM..GİDEN PARÇALARIMI BULACAĞIM YERDE UNUTTUM KENDİMLİĞİMİ..VE ÇOKTAN BAŞKASI OLMAYA MEYLETMİŞ BİR YABANCI GİBİ , GİDENLERİMDEN YENİ BİR BEN DOĞURMANIN SANCISINI ÇEKİYORUM… KOPUYOR ELİMİ DEĞDİĞİM YERDE HER NE YAŞANMIŞSA; ELİME DÜŞÜYOR KIRILMIŞLIĞIM..VE FIRLATIP ATTIĞIM HER PARÇA AYRI BİR BEDENE TEMAS EDİYORKEN, BEN HER ARDI BANA DÖNÜK BEDENDE KENDİMİ BULUYORUM…BİRYERDEN ISIRACAK OLUYOR GÖZÜM HEP UZAKTAKİ YOLCULARI.. OYSA NE ŞEHRİMDEN GEÇMİŞ, NE YOLARIMI ADIMLAMIŞ, NE RÜZGARIM ÇATLATTMIŞ ELLERİNİ..

DÖNME!! DÖNME YÜZÜNÜ, GÖRMEYEYİM ÇARESİZCE SANA TUTUNMUŞ YALNIZLIĞIMI EY YOLCU!!
BIRAKAYIM SEN DE KALSIN ,ÇOKTAN BENDEN EKSİLMİŞ VARLIĞIM..SENDE ETME SÖZÜNÜ SANA UĞRAMIŞLIĞIMIN..HEP ARDIN DÖNÜK YÜRÜ.. Kİ BEN BİLMİYORUM ARDIM NERESİ YARINIM HANGİSİ.. BİRGÜN GÖÇMEN KUŞLAR GİBİ BAMBAŞKA DİYARLARA KOPUP GİDEN SESİMDEN , TENİMDEN, NEFESİMDEN, YENİ BİR BEN GETİREBİLECEKSEN GEL ..VE BEKLEYEYİM SENİ ARDI MASAL ARKASI SONSUZLUK OLAN YERDE..Kİ BEN BİLMEM ARDIM NERESİ , ADRESİM HANGİSİ….

MERVE G.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Eksik kesik... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eksik kesik... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EKSİK KESİK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Edeb-i Şiirsel
Edeb-i Şiirsel, @edeb-isiirsel
30.9.2011 03:15:39
5 puan verdi
hay/ran,şükran,ran/duman alamıyorum,kay/boldum edebi/yat büyüleyici..
AZAP
AZAP, @azap
30.9.2011 00:18:41
5 puan verdi
GÖNÜLLER VEFA VE EMEKLE GÜVEN İSTER DOST GERİSİ YALAN SEVGİLER YÜREĞİNE OLSUN...
SILENCE EAGLE
SILENCE EAGLE, @silenceeagle
29.9.2011 21:20:41

HEP ARDIN DÖNÜK YÜRÜ.. Kİ BEN BİLMİYORUM ARDIM NERESİ YARINIM HANGİSİ.. BİRGÜN GÖÇMEN KUŞLAR GİBİ BAMBAŞKA DİYARLARA KOPUP GİDEN SESİMDEN , TENİMDEN, NEFESİMDEN, YENİ BİR BEN GETİREBİLECEKSEN GEL ..VE BEKLEYEYİM SENİ ARDI MASAL ARKASI SONSUZLUK OLAN YERDE..Kİ BEN BİLMEM ARDIM NERESİ , ADRESİM HANGİSİ….

Geri döndüğü yerde gördüğün... Aynada kendine hüzünlü baktığın bir ana benziyorsa eğer... Bırak ayna kırılsın bırak arkası dönük kalsın... Hayatın hep yüzü bize dönük değil mi zaten'' acısıyla tatlısıyla'' sen hayata arkanı dönme yeter...

Yine Çok güzeldi...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL