Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
CEYLAN 17
CEYLAN 17

sevmez olaydım

Yorum

sevmez olaydım

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

947

Okunma

sevmez olaydım

sevmez olaydım

sana verdiğim kalbimi
vermez olaydım
uğrunda harcadığım ömrün
bir değeri olaydı
o dizlerine koyduğum başım ,
taşlara yaslanaydı
seni öldü bilirdim bende
aşk kapımı iki kere çalmasaydı

bak dinmedi bendeki acın ,
ağrıyor hala dinmedi kalbimdeki derindir sızın
yaramı sarsa da hızla zaman
dağladıkça sevda denen illet olur şu yarama heran
düşman bilmişsin seven yüreğimi ,
sınırları çizdim kalpteki o yerin yok artık eskisi gibi değilim inan
nasıl severim artık,sevgim gitmiş ölüme, binlerce toprak atmışsın geçmiş günlerime
gömdüm dediğin o sevdaya artık yaprak düşse can gelmez özüne

bitti derken ben senin için o an öldüm
kopardın yureğimden seni ve beni iki ye böldün
hayatımdın sen benim içimde vardın
benim içimde öldün


şiir ceylan yılmaz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevmez olaydım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmez olaydım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sevmez olaydım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL