Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
_Günce_
_Günce_

Hesapsız özlemler

Yorum

Hesapsız özlemler

( 15 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

4,9

Puan

974

Okunma

Hesapsız özlemler

Hesapsız özlemler



düşlerin güneşinden çekilirken
pervane mevsimler
avuçlarımızda kırılıyor
sarı iklimler





ruhun gözlerindeki telaşlar mahcup
kıvrılıyor hesapsız özlemler
ansız mesafelere
dağılırken sarı tenli yüzleri
rüzgarın esaretine
hayaller pul sırça






ardı boşluk
bertaraf suskunluklar
devriliyor dimağı ufkun
okunaksız düş aksanlarına
çözülüyor körpecik fısıltıları
anlatılası bir sevda gölgesine






iklimler mi
benliği utangaç yağmur
yok gökyüzü avuçlarımda



....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (15)

5.0

93% (14)

3.0

7% (1)

Hesapsız özlemler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hesapsız özlemler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hesapsız özlemler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
27.9.2011 21:56:01
5 puan verdi
Harikasın yine -------------NİLA______________kutlarım.
Etkili Yorum
Yağmur Rüzgar
Yağmur Rüzgar, @jessica
27.9.2011 13:48:26
5 puan verdi


"Gölgelerin koynuna bıraktığım ruhumsahipsiz mezarları ziyaret ederkenben zamansız ölümünün sancılarıyla kıvranıyorum..Gevşek parantezlerden düşse de anlamlarım bırakmam göz yaşlarımı kuraklığına. Tırnak içindeki ayrıntılarım sevdanın ayak izleri değil ise şayet uğramam imgelerine. Hakkımı helal etmem. Yaşamın kıvrımlarına yerleşir gerçeklerimle ölürüm sevgili ölsem de yürürüm sana doğru ilham olur akarım gönlüne.

Şiirler yaşadıkça kanayan yaralarına seslendikçe mısralar; olacağım ben dizelerinin çıkmaz sokaklarında. Düşlerin arka planlarında hep gece saçlarım olacak kabul et... Sanadır seslenişim ey yar. Gürleyen gecelerden geçerken sevdalı ellerimi tut hadi aynı heyecanla alaca karanlıklarda ayazlara karışma. Sensizliğin uçurumlarına meyil verme düşerim. Bırak şu inadını.


Yokluğun bir anlam karmaşası..
Şimdi kelimeler kifayetsiz..
Sesli harfler eksik sessiz harfler ağlamaklı..
Cümleler kimsesiz noktasız virgülsüz..
Pragraflar yetim kalemler kırık.."


sevgimle



HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
27.9.2011 13:41:51
5 puan verdi
Yüreğine sağlık Değerli Şair.
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan, @tcsamiarlan
27.9.2011 12:39:05
3 puan verdi
══`.¸.(( ♥ )).,
♥░.(¯ `•.|/.•´¯) ::(_.:._)♥ ♥AKÇAY SİZE EL SALLIYOR
░ (¯ `•.().•´¯)♥ ♥ İ&G&D)))$$$$$##Saygılar sevgiler.
...░ ░(_.•´ TEŞEKKÜRLER•._) ♥ ♥♥ SEVGİLERİMLE
Huseyin Dalmaz
Huseyin Dalmaz, @huseyindalmaz
27.9.2011 12:07:25
5 puan verdi
Çok güzel bir şiir."Özlemlerin hasretin olmasın" dileeklerimle tebrik diyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL