Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ayçilim
ayçilim

sobe

Yorum

sobe

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1033

Okunma

sobe

sobe

ararım çocukuğumu hep

tahta merdivenlerin altında, ağaçların arkasında

bir bahçemiz vardı,

incir ağacı kaplamıştı kocaman yapraklarıyla

sokaktan nane şekeri diye bağıran bir ses

kulaklarımı tıkar yüzün koyun toprağa, sıcak

şimdi bulamıyorum nere saklandığını

bahçenin derinlerinde cılız bir ses geliyor kulağıma

sobeliyorum kendimi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sobe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sobe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sobe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
23.9.2011 19:45:31
5 puan verdi
oooo efendim sizi gören cennetlik çok memnun oldum


şiir yine muhteşem efendim ne denebilirki saygı hürmetler iyi geceler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL