Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
mavi gözler
mavi gözler

SEN HENÜZ

Yorum

SEN HENÜZ

( 4 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1295

Okunma

SEN HENÜZ

Sen henüz
gözlerime yağmamış
bahar yagmuru
gibisin,
deli dolu,
ürkekçe,
sen henüz,
ellerimden tutmamış
umut yeli gibisin,
kimi hırçın
kimi durğun,
sen henüz,
yüregime doğmamış
bir sevda gibisin,
adını bilmedigim.....



02/04/1990/Drağos/Kartal/İST./22:30/===Metin GÜRSOY===

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sen henüz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen henüz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN HENÜZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşen ERİŞ
Gülşen ERİŞ, @gulsen-d-eris
14.9.2011 13:23:26
güzel dizelerdi kutlarım sadece bir kaç kelimelerde harf hataları var ..

durğun durgun olacak
yagmuru yağmur olacak
bilmedigim bilmediğim olacak sevgiler
meselci
meselci, @meselci
14.9.2011 10:22:06
5 puan verdi


bir de olsan, benim olsan...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL