Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ensartr92
ensartr92

Seninle olmak

Yorum

Seninle olmak

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1687

Okunma

Seninle olmak

Seninle olmak

Onun tek bir sıkıntısı
Benim en büyük derdimdi

Onun küçük bir tebessümü
Bana yaşama sevinci verirdi

Onun tek bir damla gözyaşı
Sanki bana ölümü hissettirirdi

O güzel gözlerine bakmak
Kalbimin ritmini değiştirmeye yeterdi

Onun pamuk gibi ellerini tutmak
Sanki dünyaya tutunmuşum hissi verirdi

Ona, hiç bırakmam isteği ile sarılmak
Hayata tutunmuşum hissi verirdi

Onunla geçirdiğim her saniye, her dakika
Çok değerliydi, bu gönül o an zaman dursun isterdi

Çok hüzünlü olduğum anlarda bile
Onun tek bir gülüşü beni mutlu etmeye yeterdi

Çok mutlu olduğum zamanlarda bile
Onun tek bir gözyaşını görmek, o an ölmek gibi bir şeydi

Ensar Türkay

www.sairensar.tr.gg

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seninle olmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seninle olmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seninle olmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL