Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kübraözaras
kübraözaras

Sonsuzluk

Yorum

Sonsuzluk

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1179

Okunma

Sonsuzluk

Sonsuzluk

Hayattan üç şey bekleyelim sevgilim
Sonsuzluk
Sen
Ve ben
Bunlar yeter bize sevgilim
Bir bahar nasıl yaşamı başlatıyorsa
Nasıl sessiz harflerle anlaşabiliyorsak
Bize sonsuzluk yeter sevgilim
Yıldızlar ne kadar uzakta olsalar da
Onların sıcaklığı ile yaşayan insanlar gibi
Dalgaların kıyıya vurmasıyla
Martıların denizle ilişkisi gibi
Sonsuz olalım sevgilim
Sen ve ben
Sonsuza dek
Sonsuz olalım sevgilim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sonsuzluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuzluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sonsuzluk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL