Aşk nedir ki ? Bence aşk Baharın gelişidir Bir çiçeğin açması kadar zarif Bir yaprağın çürümesi kadar acı vericidir
Aşk nedir ki ? Bence aşk Gökyüzüne uçan martıdır Her kanadı çırptığında ki çabadır aşk..
Aşk nedir ki? Bence aşk Bir gemidir Bir geminin denizsiz olamayışıdır
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Aşk nedir ki ? Bence aşk Baharın gelişidir Bir çiçeğin açması kadar zarif Bir yaprağın çürümesi kadar acı vericidir
Aşk nedir ki ? Bence aşk Gökyüzüne uçan martıdır Her kanadı çırptığında ki çabadır aşk..
Aşk nedir ki? Bence aşk Bir gemidir Bir geminin denizsiz olamayışıdır
Ben,aşk nedir bilmem.Onun için ben kendime sen otur oturduğun yerde diyorum.Sonra acı çekersin kalbin üşür.:)) Şimdi Petek Dinçöz bak ne söylüyor. Aşk almak değil vermektir Kendinden çok sevmektir Ecelin gelse bile Önce onu düşünmektir.
Okudum, huzur buldum gidiyorum. Bu güzel şiir için yüreği güzel kardeşimi kutluyorum. Keyifliydi,tebriklerimle. Saygı ve selamlarımla.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.