Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
uygar2
uygar2

BEKLEMEDEYİM

Yorum

BEKLEMEDEYİM

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1450

Okunma

BEKLEMEDEYİM

BEKLEMEDEYİM

An gelir kelimleler anlatmaya yetmez yaşananları.
İşte o an susacaksın.
Yüreklere mühür,
Dudaklara kilit vuracaksın.
Ve bekliyeceksin...

Ben beklemedeyim,
Neyi mi?
Gelecek gökkuşağını.
Kara gecelerden korkuyorum!

Bana bir gökkuşağı gönder
İçinde yüzbinlerce renk olsun.
Yağmurlar yağdır isyanım sussun…
Geceye yıldız gerek, gündüze güneş.
Toprağa su.

Yüreğime ışık , sevgi ,umut
Hasretinle kucakla beni.
Bildik kokular gönder.
Sıkı sıkı sarıl bana.

Üşüyor bedenim.
Özlediğim gözlerindir.

Tüm düşlerimi beklentilerimi, kalbimin bir köşesine yerleştirdim.
Yüreğime mühür, dudaklarıma kilitler vurdum.

Sadece beklemedeyim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Beklemedeyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklemedeyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEKLEMEDEYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL