Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
fazıl
fazıl

ZOR

Yorum

ZOR

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1115

Okunma

ZOR


ZOR OLDU BE GÜLÜM

ZOR GEÇTİ KOCA Bİ HAYAT

VE O KADAR ZORDUKİ VAZGEÇMEK SEVDANDAN

ZOR KELİMESİ BİLE UTANDI YETERSİZ KALDIĞINDAN

DÜŞÜNSENE Bİ KERE

SIRF SENDEN VAZGEÇME FİKRİNE BİLE KATLANAMADIĞIM İÇİN

SANA SEVDALI ŞU YÜREĞİME

BİR ÖMÜR BOYU

SENSİZ VURUP DURMA ZULMÜNÜ YAŞATTIM

BU ÖYLE BİR VURMAYDI Kİ;

KENDİNİ VURMAK GİBİ,

BİR ÖMÜR BOYU İNTAHARA DOYMAK GİBİ

VE SANA KANAMADIĞIM KADAR

SENSİZ BİR HAYATIN ZULMÜNDE KANA KANA YANMAK GİBİ

ZOR OLDU BE GÜLÜM

ZOR OLDU SENİ SENSİZ YAŞAMAK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Zor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL