Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

SEVDA ŞİİRİ

Yorum

SEVDA ŞİİRİ

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

976

Okunma

SEVDA ŞİİRİ

Kalbimde bir aşk ateşi
Dünyamın odur güneşi
Bulunmaz emsali eşi
Leyla diye birisi var

Bir hoş gülüşü edası
Güzeller içinde hası
Gönlümün aşkı sevda
Leyla diye birisi var

Sayıklarım onu gece
Dilimde ismi hep hece
Bir tanem sevdiğim ece
Leyla diye birisi var

Mecnun’un leyla’sı gibi
Kerem’in Aslı’sı gibi
Sinan’ın Tuğba’sı gibi
Leyla diye birisi var
Yakuphan’ın leyla’sı var

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevda şiiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda şiiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDA ŞİİRİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL