Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İlhan Kemal
İlhan Kemal

Gidemeyenler

Yorum

Gidemeyenler

( 3 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1115

Okunma

Gidemeyenler

Hadi ben aşıktım;
Sen ne demeye
Yaşamayı seçtin?


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gidemeyenler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidemeyenler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidemeyenler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
7TEPE
7TEPE, @7tepe
1.8.2011 13:06:13
:) Belki o da aşıktı...
canandemirel
canandemirel, @canandemirel
1.8.2011 12:12:59
5 puan verdi
Yaşamak sevmekten geçer ve sevilmekten...
Şu ölümlü dünyada sevelim daima sevelim...
çok güzel anlamlı dizeler, sevgiyle kal...
GILS SIBRAN
GILS SIBRAN, @gilssibran
1.8.2011 06:19:41
aşk ve ölüm düşünülür de çoğu zaman ,
aşk ve yaşamak , evet , hoş olmuş...
Kemalkarsli
Kemalkarsli, @kemalkarsli
1.8.2011 06:11:42
5 puan verdi
Aşkla yaşamın kavgası..Harika bir vurgu..Selam ve saygımla..
Razkumba
Razkumba, @razkumba
1.8.2011 01:50:35
çok güzel

kutlarım İlhan bey
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL