Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İlhan Kemal
İlhan Kemal

Şerefine Çeşitlemeler

Yorum

Şerefine Çeşitlemeler

( 5 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

778

Okunma

Şerefine Çeşitlemeler


Şerefe demekten vazgeçtim
Şeref‘in intiharından beri.
Şaraptan ise vazgeçemedim,
Rahmetlinin son isteğiydi.

...


Şeref,
İntihar etti.
Dün gece,
Sabaha karşı.
İyi oldu,
Sıkılmıştı.





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Şerefine çeşitlemeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şerefine çeşitlemeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şerefine Çeşitlemeler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yeşilvadi
Yeşilvadi, @yesilvadi
29.7.2011 09:49:13
5 puan verdi
Güzeldi dizeler,kutladım.
ferhan
ferhan, @ferhan
28.7.2011 15:01:20
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık,ayrılık korkusu kabus getirir.ama neden?
Gülayşe DELEN
Gülayşe DELEN, @gulaysedelen
28.7.2011 14:55:57
ayrılık kokusu sinmiş kadehlerin arasına ölümü göze alarak...saygılarımla
canandemirel
canandemirel, @canandemirel
28.7.2011 14:08:14
5 puan verdi
neden?
kim? niye sıklımış?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL