Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yelendüşler
yelendüşler

Kuru Gül Yaprağı

Yorum

Kuru Gül Yaprağı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1068

Okunma

Kuru Gül Yaprağı

Bakma sen benim durgunluğuma
Acıları büyüttüm belki kollarımda
Yazık oldu boşa giden yıllarıma
Sevgilim kim bilir kimin kollarında

Durmaz mı bu zaman?
Dursa ne yazar sevgilim
Sen değil misin bize kıyan?
Var mı senin de benim gibi yaran?

Kelimeleri düğüm yapıp hapsettin
Bir söz söylemeye korkar ettin
Ah!Sen bu kalbime ne ettin
Bırakıpta nerelere gittin

Ne uçan kuş selamımı gönderir
Ne doğan gün seni geri getirir
Senden kalan acılar yüreğimi eritir
Bilmem ki sevgilim zaman bize ne gösterir

Hatırla beni
Ağlayan bulutlara baktığında
Soğuk rüzgarı tattığında
Sonu gelmez kabuslarından uyandığında
Radyoda şarkımız çaldığında...


H.Begüm Aydın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kuru gül yaprağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuru gül yaprağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kuru Gül Yaprağı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL