Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
sokratess_00
sokratess_00

Uykuya Daldım Ben

Yorum

Uykuya Daldım Ben

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1211

Okunma

Uykuya Daldım Ben


Ben yaşamadığımı hissettiğim günlerde uykuya dalardım
Hayatta gerçek manada umutsuzluğa düştüğümde uykuya dalardım
Kimsesiz kaldığımı hissettiğimde uykuya dalardım
Ömrümün kısa kısa film şeridi gibi olduğunu anladığım zamanlarda uykuya dalardım
Önemsiz biri olduğu hissettiğimde uykuya dalardım
Ben hep kaçardım hayatta herşeyden sonsuzca
Sonunda uykuların en derinine yakalandı herkesce bilinen ölüme...








RAFET YILMAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uykuya daldım ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uykuya daldım ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uykuya Daldım Ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL