Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
za
zaferoğlu

KİRAZLI DAL

Yorum

KİRAZLI DAL

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1379

Okunma

KİRAZLI DAL

Yaz geldi geçti hala dalındasın
En yükseklerde ıngılıbındasın
Ne tilki,ne tazı ne de aslanın
Uzanıp koparamadığı daldasın
Yükseklerde kartalların hakkısın
Dur durabildiğin kadar yükseklerde
Yere düşsen yeniden doğar büyürsün
Denize düşersen balıklara ödülsün
Bozma rahatını huzurluysan yerinde kal
Eğmeyin kırmayın dostlar bu dal kirazlı dal
Halim Yaman 13.7.2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kirazlı dal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kirazlı dal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİRAZLI DAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL