Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
za
zaferoğlu

NEZAKET

Yorum

NEZAKET

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

3334

Okunma

NEZAKET

Nezaket bir letafettir her kula nasip olmaz
Merkebi nekadar tımar etsen adam olmaz
Ahlat ahlattır armut demekle armut olmaz
Kuş da kuşturda her kuşla muhabbet olmaz
Kargayı pazara götürsen para veren olmaz
Anlatmak isterimki her kuşdan bülbül olmaz
Ben fakirin kimseye sözü doğrudan olmaz
Anlayan anlar anlamayana ne desen olmaz
Halim Serkan Yaman 13.10.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Nezaket Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nezaket şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEZAKET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
13.10.2012 15:42:39
5 puan verdi
İnsan olmanın geregi,kutlarım.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL