Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
 v.kayra
v.kayra

RUHA "ACI " AŞI / LANIR

Yorum

RUHA "ACI " AŞI / LANIR

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1260

Okunma

RUHA

RUHA "ACI " AŞI / LANIR

Değişir zaman içinde her şey,

İnsanlar; yaşlanır, duygular; olgunlaşır.

Olgunlaşan duygular; tecrübeyi taşır.

Bazen insan; başına gelen sıkıntıları,

Hiç bitmeyecek sanır.

Oysa; gün gelir, kendi bile şaşırır.

Her defasında; kısalır geçişlerde sancılar.

Hangi acının; ne hissettireceğini ruh bilir.

Nasıl geçeceğini, ne kadar süreceğini,

Tedavisinin ne? olduğunu, öğrenmiştir;
Bir önce ki acıdan.

Yaşadıkların dan; bağışıklık kazanır.

Her seferde; daha çabuk kabuklaşır yaralar.

Çünkü; insan ruhu acıları tanır.

Gelecek; acılardan korunmak için;

Ruha acı aşılanır...

V.Kayra

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ruha "acı " aşı / lanır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ruha "acı " aşı / lanır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RUHA "ACI " AŞI / LANIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL