Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
 v.kayra
v.kayra

LİRİK ŞİİRLER

Yorum

LİRİK ŞİİRLER

( 8 kişi )

0

Yorum

18

Beğeni

4,8

Puan

441

Okunma

LİRİK ŞİİRLER

Yine gecelerden bir gece
sussmuş dilim yok bir hece
Nedir bu sessizlik çınlaması
bu suskunluk niye

Tükenmiş cümleler
eskimiş tüm sözcükler
Bir uçurumun kenarından
atlamış lirik şiirler

V.kayra

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

88% (7)

3.0

12% (1)

Lirik şiirler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lirik şiirler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LİRİK ŞİİRLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL