Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mavirüyalar
mavirüyalar

AŞK BİTER

Yorum

AŞK BİTER

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

891

Okunma

AŞK BİTER

Git desen gidemem, kahramanlık neyime
Kal desen kalamam hiç kalamadım ki
Sus desen korkarım kendi sessizligimde
Bırak tutma ellerimi, ellerin kirlenir

Sevgim sana güç veriyormu diyorsun
Başımı eğmeme sebep oluyorsun
Söyle güzel sevgili, ne duymak istiyorsun
Yerin kalbimde, de kalbim nerede

Özledinmi beni diye, soruyorsun
Nefesimi en derininden alarak ,cevaplıyorum
Özlenmezmi hiç, en güzel sevgili
Fakat nasıl, hangi boyutta bilemiyorum

Gel deme, gelemem sana
Sesimin en güçlü tonunda
Ne olur artık konuşma
Ben gelirsem aşk biter

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk biter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk biter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK BİTER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL