Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bereniceshair
bereniceshair

SOKAK LAMBASI

Yorum

SOKAK LAMBASI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

818

Okunma

SOKAK LAMBASI

sıcak dostlukları geçmişte unuttum
şimdi sevildiğim kadar ısınıyorum ben
sen yandığın kadar ısınıyorsun
gece boyunca da yanıyorsun
bir de üşüyorum mu diyorsun
sen sokak lambası
bütün yalnızlara haksızlık ediyorsun,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sokak lambası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sokak lambası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOKAK LAMBASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
25.6.2011 12:44:29
Beni etkileyen bir şiir di bu

ve hatta dün eve geç kalmıştım yanan sokak lambasının altında aç bir kedi vardı yan tarafta açık lokantadan onun karnını doyurdum doyduktan sonra yine sokak lambasının altına gitti

Sevgi saygı ve selam ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL