Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mustafa Berçin
Mustafa Berçin

Hüznün 50. Yılı

Yorum

Hüznün 50. Yılı

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1223

Okunma

Hüznün 50. Yılı




Hüzünlerimi ektim nadas topraklarıma
Can suyu olsun diye gözyaşımla suladım

Sevinçlerimi boğdum derin kör kuyularda
Dertleri katmerleyip birbirine uladım.

Ellerimle büyüttüm kimsesiz benliğimi
Nedamet edip sonra karaları bağladım.

Benliğimi eritip maşrapaya doldurdum
Susadıkça kanarak hem içtim hem ağladım.

Meşrebi bilinmeyen yollarda iz aradım
Heba oldu gençliğim, ne bir yarar sağladım.

Hüzünlerimi ektim nadas topraklarıma
Can suyu olsun diye gözyaşımla suladım



Çanakkale

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hüznün 50. yılı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüznün 50. yılı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hüznün 50. Yılı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL