Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sahbeyit
sahbeyit

DEMLİ BİR ÇAY GİBİSİ VAR MI

Yorum

DEMLİ BİR ÇAY GİBİSİ VAR MI

( 2 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1378

Okunma

DEMLİ BİR ÇAY GİBİSİ VAR MI

DEMLİ BİR ÇAY GİBİSİ VAR MI

ve karasında gecenin
bir yudum şiir gibi
demlenir yalnızlığın acısı
çöker içime içime
bir ayrılık sancısı…

tütün olsan kâr etmez bu efkara
bir nefeslik düş gibi düşer içine
ince belli bir sevda kanatır
ellerini durmadan
şekersiz bir tad gibi
dolanır durur dilimde
adının acısı…

doldur bir bardak daha
tavşan kanı olsun
varsın olsun
bu şiir de böyle olsun
demini almadan
sana varmadan…


ŞAHBEYİT
FATİH ŞAHİN IŞIK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Demli bir çay gibisi var mı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Demli bir çay gibisi var mı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEMLİ BİR ÇAY GİBİSİ VAR MI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hülya hicran
hülya hicran, @hulyahicran
2.7.2011 01:52:38
5 puan verdi
ÇAY illada çay başka içecek tanımam şöyle demli ,ince belli bardakta vede kaşık istemem ben yıllardır şekersiz içerim
Ek
Ekmekçi Zeynep, @ekmekcizeynep
18.6.2011 10:28:57
şair böyle okur işte, hem kendi, hem de başkalarının içini
saygılarımla..
Tülay Aslan
Tülay Aslan, @tulayaslan
18.6.2011 02:01:20
5 puan verdi


TEBRİKLER BÖCEK YAKIŞMIŞ.SEVGİLER...
ayşe ışık
ayşe ışık, @ayseisik
13.6.2011 00:06:37
çaya davet var...buyurun yalnızlık, içerde kimse yok...ağırlasınlar sizi dergahımızda...çay tadında ayrılık ....tebrik ettim seni:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL