Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
HIRÇIN DALGA
HIRÇIN DALGA

BEN GELDİM

Yorum

BEN GELDİM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1449

Okunma

BEN GELDİM

BEN GELDİM

BEN GELDİM GÜNEŞ GÖZLÜM
HER GİDİŞİNE İNAT
BEN GELDİM Bİ TANEM
YAPTIGIN İHANETE İNAT
BEN GELDİM ŞİİR SÖZLÜM
ONCA YALANLARINA İNAT
ŞİMDİ KAPINDAYIM
SÖZ DİNLEMEDİ KALBİM
BIRAKIP GİTMANE RAĞMEN
BEN GELDİM HAYIRSIZ SEVDİĞİM
HAYDİ DURMA
HAYKIR YİNE ......
BAĞIR ÇAĞIR SÖV HAKARET ET..
BEN YİNE SANA GELDİM
BANA DÖNMENİ BEKLEMİYORUM
BÖYLE BİR HAKKIM DA YOK
AMA BEN YİNE SANA GELDİM
BİLMENİ İSTEDİĞİM BİR ŞEY VAR
EĞER UMRUNDAYSA
BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM........

SERKAN ÇAÇUR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben geldim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben geldim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN GELDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL