Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
TİLHABEŞLİ FİLOZOF
TİLHABEŞLİ FİLOZOF

AŞK VE KANARYA!!

Yorum

AŞK VE KANARYA!!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1432

Okunma

AŞK VE KANARYA!!

AŞK VE KANARYA!!

Karı seyrediyorum
Buharlanmış camdan,
Yollar kaygan
Kıyılar yalan
Karşımda Güneş,
Sigaramda duman
Yine doldurdum
İlaç kokulu çaydan!...
Tiryakiyim ben
Ayrılsam da sigaradan
Kopamam çaydan,
Solmuş gagalarıyla
Elektrik direğinden
Hep beni izler,
Karı seyrederken!...
Utangaç boynum
Bükülse de aşktan
Ayrılmam ki bu sevdadan
Camın önündeki kanarya
Haberdar benim halimden,
Çarptı pencereme aniden,
Ben karı seyrederken!...

Yıl:07.01.2004
Saat:12.35-12.45
Kadıköy/İST
EROL KEKEÇ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk ve kanarya!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ve kanarya!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK VE KANARYA!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL