Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
SANA geldim
SANA geldim

SEVMEK SUÇ MU?

Yorum

SEVMEK SUÇ MU?

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1880

Okunma

SEVMEK SUÇ MU?

SEVMEK SUÇ MU?

Suç mu?
Söyleyin suç mu?
Suçsa, yaptım, yapıyorum, yapacağım.
Suçsa çekeyim cezamı.
Gönderin sürgüne
Koyun hücreye
Ama bu suçsa...
Ömür boyu çıkmayacağım
İşliyorum günahı,
Kabul ediyorum
Günaha girdiğimi biliyorum.
O beni yalnız bıraksa da
Beni sevdasıyla baş başa koysa da
Ucunda ölüm olsa da
Seviyorum
Anlayın seviyorum
Suçsa günahsa yapıyorum
Tamam biliyorum.
Ölüme gidiyor sonum.
Ama ne yapayım...
Onu çok seviyorum...
E.ÜZÜK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevmek suç mu? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek suç mu? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEK SUÇ MU? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL