Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
kadirkır
kadirkır

AŞKIN NÖBETİ

Yorum

AŞKIN NÖBETİ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1612

Okunma

AŞKIN NÖBETİ



Aşkın NÖBETİ

Aşkın en ağır nöbetlerini geçiriyorum şimdi ..
Karın ağrısı baş ağrısıda bir şey mi KALP ağrısı kadar ..
En zor evresi bu olmalı sevdanın ..
Ne geçer ele bir şeyleri yakıp , bir şeyleri yıkıp , bir şeyleri yok sayarak ..
Kurşun yarası bıcak yarası da bir şey mi GÖNÜL yarası kadar

Kadir KIR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkın nöbeti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın nöbeti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN NÖBETİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hülya hicran
hülya hicran, @hulyahicran
26.7.2011 23:48:41
demek böyle zor bir gönül yarası
Etkili Yorum
feyzi kanra
feyzi kanra, @feyzikanra
5.6.2011 12:14:15
Doğru hele o gönül sevdiğin tarafından yaralanmışsa.
Selam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL