Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kadirkır
kadirkır

SOLDU ÇİÇEKLER

Yorum

SOLDU ÇİÇEKLER

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1791

Okunma

SOLDU ÇİÇEKLER



Çiçekleri soldu bu bağın
Gülleri açmaz artık
Etekleri karlı bu dağın
mevsim bahar olmaz artık


KADİR KIR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Soldu çiçekler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soldu çiçekler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOLDU ÇİÇEKLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul-Çerçi
Kul-Çerçi, @kul-cerci
25.6.2011 10:38:48
5 puan verdi


yüreğinize sağlık
hicbitmez
hicbitmez, @hicbitmez
25.6.2011 00:15:39
5 puan verdi
güzel bir dörtlüktü

sevgiler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL