Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Muhsin İlyas Subaşı
Muhsin İlyas Subaşı

HAYDİ KALEMİM

Yorum

HAYDİ KALEMİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

731

Okunma

HAYDİ KALEMİM

Kağıttan emerek gün ışığını,
Ruhumu aydınlat haydi kalemim.
Yunus’un gönlünden al aşığını,
Bir de bana uzat haydi kalemim!..

Yerde çiçekleri, gökte yıldızı,
Sevdâya yürüyen her bâkir kızı,
Suya aşk ve umut veren Yalnız’ı,
Bendeki meşkle tat haydi kalemim!..

Rengini topraktan emerken lâle,
Ben teslim olmadım bir kof melâle.
Sevdâ dediğimiz kutsal hayâle,
Artık beni de kat haydi kalemim!..
( Deryâdil’ den)

MUHSİN İLYAS SUBAŞI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Haydi kalemim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haydi kalemim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYDİ KALEMİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL