Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kadir kayaoğlu
kadir kayaoğlu

KEFENİ CEPSİZ

Yorum

KEFENİ CEPSİZ

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

896

Okunma

KEFENİ CEPSİZ

Yollara düşmüş beden,kefeni cepsiz
Rahman’a giden yola,gider cepkensiz
’Bir’ var,’O’ var,kimdir bâki,kimdir kim!
İnsanoğlu sanır kendin kimsesiz


Kimdir Bâni? kimdir fâni? kılan kim?
Kimdir sâhi,kimdir yalan? yaman kim?
’Bir’i varsa! kimi kimsesiz koyan kim?

Vallah yalan,billah yalan,komaz O!
Yalnız deyen,yalnız sanır,yalan O,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kefeni cepsiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kefeni cepsiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KEFENİ CEPSİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kadiryeter
kadiryeter, @kadiryeter
5.5.2011 13:09:56
5 puan verdi
Anlamlıydı... okuyunca, düşündüm... düşündüm.

Gönül ustasına, Saygım ve Selâmımla...

Kadir Yeter. 05.5.2011 Perşembe. TRABZON.
w.edebiyatdefteri.com/siir/470219/kefeni-cepsiz

................Virgüllerden sonra bir tık ile boşluk bırak.
bestikoc
bestikoc, @bestikoc
5.5.2011 10:41:09
güzel bir düşünce yüreğine sağlık
bu dizeyi okuyup düşünmek lazım
daim ol
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL