Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şehri Karakaya
Şehri Karakaya

Teşhis

Yorum

Teşhis

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

961

Okunma

Teşhis

Sömürülen ve sömüren hepsi bizden biridir...
Sömüren sömürülenden hem şişman hem iridir...
Dağlara galebe çaldı verdiğimiz tavizler...
Başımızda ki bin bir dert hep dostların kiridir...
............................Şehri karakaya....... (02/04/2011)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Teşhis Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Teşhis şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Teşhis şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cemil
cemil, @cemil
20.4.2011 23:01:38
O galebeleri susturmak gibi bir niyetleri de yok gibi. Allah sonumuzu iyi etsin.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL